YouTube

Váš prohlížeč je bohužel zastaralý, což může narušit Vaši uživatelskou zkušenost. K aktualizaci prohlížeče použijte následující odkazy: Chrome, Firefox, Opera, Safari nebo Internet Explorer

Množství:

    Tento speciální výrobek se získává z moštu vyrobeného z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí Modeny plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny proslulé svou vynikající kvalitou. Sudy, v nichž balzamikový ocet vyzrává, se v Modeně neskladují ve sklepích, ale v podkroví. Kvalitu výrobku ověřuje Italské konsorcium pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolní úřad Cermet, o čemž svědčí oficiální červená známka umístěná na hrdle láhve.

    Vlastnosti

    • Certifikován Italským konsorciem pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolním úřadem Cermet.
    • Používají se pouze hrozny odrůd Trebbiano a Lambrusco z okolí Modeny.
    • Vyzrává v dubových sudech, které mu dodávají intenzivní ovocné aroma a znamenitou sladkokyselou příchuť.
    • Kyselost 6 %.
    2025