YouTube

Váš prohlížeč je bohužel zastaralý, což může narušit Vaši uživatelskou zkušenost. K aktualizaci prohlížeče použijte následující odkazy: Chrome, Firefox, Opera, Safari nebo Internet Explorer

Začněte svůj den správně!

Změňte svou ranní rutinu pomocí návyků zaměřených na dosažení fyzické a psychické pohody, které podpoří Vaši dlouhotrvající spokojenost.

Změňte svou ranní rutinu pomocí návyků zaměřených na dosažení fyzické a psychické pohody, které podpoří Vaši dlouhotrvající spokojenost.

Věděli jste, že Vaše snídaně může mít výživové nedostatky?

Typické snídaně často mívají tyto výživové nedostatky:(1-2)

Minerální látky: vápník, železo, draslík, hořčík
Vitaminy: vitamin D a kyselina listová
Vláknina
Fytonutrienty z ovoce a zeleniny

Vytvořte si osobní zdravou ranní rutinu

Vaše celková pohoda začíná se startem každého nového dne

Zdravá snídaně pomáhá(1-2-3) stimulovat metabolismusdoplňovat energii, podporuje paměťkognitivní funkce a usnadňuje kontrolu hmotnosti.

Získejte Morning Nutrition →

Výchozí vědecké poznatky

Chcete se dozvědět více o výhodách zdravého snídání?

Skvělý den začíná se správnými živinami

Je důležité začít den s jídlem plným živin. Pokuste se do něj zařadit vysoce kvalitní bílkoviny, komplexní sacharidyzdravé tuky(4-5).

Vylepšete si svůj ranní rituál s Nutrilite™ Morning Nutrition

Obsahuje:

All Plant Protein: vysoce kvalitní rostlinné bílkoviny
• Fibre Powder Vlákninu v prášku: 3 druhy vlákniny podporující zdravé zažívání
• Double X: 12 vitaminů,10 minerálních látek a fytonutrienty
• Podpůrné zdroje pro tvorbu zdravých návyků

Zdravý start dne nejen se snídaní

Začněte s tvorbou svého zdravého ranního rituálu hned teď

Získejte všechny esenciální živiny a nastavte si zdravé zvyky, abyste podpořili svou celkovou pohodu.

1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]

2025